phone 2104964652
        6944776358
        6947005927
 
Καθημερινά 09:00 με 18:00
 • Καυσόξυλα

  Καυσόξυλα

  Οι μεγάλοι αποθηκευτικοί μας χώροι μας επιτρέπουν να σας προμηθεύουμε με ξερά ξύλα χαμηλής υγρασίας, και όχι φρεσκοκομμένα. Όλες οι ποσότητες που σας παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ είναι κυβισμένες . Δείτε τα εδω.
 • Ξυλοκάρβουνα

  Ξυλοκάρβουνα

  Στην extratop-kausoklila.gr θα βρείτε τα καλύτερης ποιότητας κάρβουνα, χωρίς υγρασία και ξένα σώματα. Παραδίδονται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ. Δείτε τα εδώ.
 • Pellets

  Η ποιότητα των PELLETS της EXTRA TOP κινείται στις προδιαγραφές ποιότητας των υψηλότερων προτύπων, γι' Αυτό το λόγο ισχυριζόμαστε ότι παρέχουμε στην αγορά pellets που εξασφαλίζουν τον καλύτερο τρόπο μιας εξαιρετικά οικονομικής και αξιόπιστης θέρμανσης χωρίς προβλήματα. Παραδίδονται στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ. Δείτε τα εδώ

Pellets SCHWEIGHOFER 15Kg

PDFΕκτύπωσηEmail
Pellets SCHWEIGHOFER 15Kg
Περιγραφή

Pellets SCHWEIGHOFER 15Kg

pellets flegomena sm

Τα πέλλετ (pellets) είναι μορφή βιοκαυσίμων με ευρεία χρήση και μεγάλο πλήθος εφαρμογών, είναι είδος φυσικού βιολογικού καυσίμου ξυλώδους μορφής, γνωστά επίσης ως wood pellets.

Για την παραγωγή τους ως πρώτη ύλη χρησιμοποιούνται δασικά προϊόντα ξυλείας. Το πέλλετ (pellets)  είναι  τυποποιημένο κυλινδρικό βιολογικό καύσιμο με προδιαγραφές ποιότητας, για την παρασκευή του οποίου δεν χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα ή άλλες ουσίες, γεγονός που τα καθιστά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Το SCHWEIGHOFER Pellet είναι κλάσης Α1 και συνιστάται για καύση σε λέβητες, σόμπες & καυστήρες πέλλετ (pellets), για Οικιακή & Επαγγελματική χρήση όπως: Οικίες, Θερμοκήπια, Πτηνοτροφικές μονάδες, Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Δημόσιες υπηρεσίες , Σχολεία, Φυλακές, Κολυμβητήρια, Ιδρύματα, κτλ

Χαρακτηριστικά Pellets SCHWEIGHOFER

 • Καθαρή θερμογόνος δύναμη: 4.8kwh/kg
 • Διάμετρος: 6mm
 • Μήκος: < 40mm
 • Περιεκτικότητα σε υγρασία: <10%
 • Χύδην πυκνότητα: 630Kg/m3
 • Κλάση: A1
 • Βάρος: 15Kg

Ποιότητα Pellets SCHWEIGHOFER

Όλα τα pellets δεν είναι ίδια.

Οι ποιοτικές διαφορές μπορεί να είναι τεράστιες με σοβαρότατες συνέπειες για τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης.

Η ποιότητα των PELLETS  της EXTRA TOP κινείται στις προδιαγραφές ποιότητας των υψηλότερων προτύπων, γι' αυτό το λόγο ισχυριζόμαστε ότι παρέχουμε στην αγορά pellets που εξασφαλίζουν τον καλύτερο τρόπο μιας εξαιρετικά οικονομικής και αξιόπιστης θέρμανσης χωρίς προβλήματα.

Αυτά που πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής είναι τα παρακάτω:

 • Η υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία αυξάνει το κόστος θέρμανσης.
 • Η χαμηλότερη περιεκτικότητα σε τέφρα εξασφαλίζει μια καλύτερη καύση και κατά συνέπεια λιγότερη συντήρηση.
 • Η μεγαλύτερη πυκνότητα δημιουργεί τις συνθήκες για απροβλημάτιστη ροή στον καυστήρα και σημαίνει υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα.

 

 

ExtraTop-kausoksila.gr

seska logo small 2Η επιχείρησή μας extratop logo 5760, η οποία εδρεύει στον Κορυδαλλό  Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των ξυλοκάρβουνων και των καυσόξυλων. Έχοντας ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πιο οικονομικές τιμές, σας προσφέρει καυσόξυλα (οξιάς, δρυς, ελιάς, πεύκο) και ξυλοκάρβουνα από χώρες όπως Κούβα, Αργεντινή, Αφρική, Μαλαισία, Ινδονησία, Αίγυπτο και Ευρωπαική ένωση. 

Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, τόσο στην χονδρική όσο και στη λιανική, είναι η καλύτερή μας διαφήμιση.

Στα καυσόξυλα η μονάδα μέτρησης είναι το κυβικού μέτρο και παραδίδονται στο χώρο σας στοιβαχτά ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την ποσότητα αλλά και την ποιότητα τους. Όλα μας τα καυσόξυλα είναι αποθηκευμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να στεγνώνουν καλά πριν φτάσουν στο χώρο σας, ξερά και έτοιμα προς καύση, αφού φυλάσσονται σε στεγασμένο ιδιόκτητο χώρο.

Τα ξυλοκάρβουνα μας είναι απαλλαγμένα από ξένα σώματα και χωρίς υγρασία για να ανάβουν εύκολα. Η μονάδα μέτρησης τους είναι το κιλό και παραδίδονται στο χώρο σας σε λαμιναρισμένα τσουβάλια των 5, 10 και 15 κιλών.

Eίμαστε στη διάθεση σας, για να σας προτείνουμε και να σας προμηθεύσουμε, προϊόντα για την οικία ή την επιχείρησή σας: Ταβέρνες – Ψητοπωλεία – Μίνι Μάρκετ – Ψιλικατζίδικα – καταστήματα Ζωοτροφών  κ. α. σε όλη την Ελλάδα.

Η μεταφορά στο χώρο σας των καυσόξυλων, pellets, ξυλοκάρβουνων, μπρικέτων και βιομάζας γίνετε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με ιδιόκτητα οχήματα, ΔΩΡΕΑΝ για την Αθήνα, τον Πειραιά και την ευρύτερη Αττική. 

Με εκτίμηση,
Νικόλαος και Ελευθέριος Ανδρέου,
για την Extratop-kausoksila.gr

Επικοινωνία

phone black 2104964652
        6944776358
        6947005927
email.  n.e.andreoy@gmail.com

Social Media

facebook  twitter  instagramround

Χάρτης